Gratis boek bij bestelling van een ledikant of bed

25 jaar Sterre + Tijl: jubileum cadeau!

25 jaar Sterre + Tijl: jubileum cadeau!

Ontvang ter ere van 25 jaar Sterre + Tijl  een boek naar keuze cadeau bij aankoop van een ledikant of groot bed!
U kunt bij het afrekenen in de bestelnotities aangeven welke titel u graag zou willen ontvangen:

Boek De Sprookjesverteller

 

Tjé Tjong-Khing: De Sprookjesverteller

De voorleesboeken van De Sprookjesverteller zijn een begrip. In dit boek zijn de 30 mooiste, klassieke sprookjes verteld én geïllustreerd door Tjé Tjong-Khing, gebundeld. Thé Tjong-Khing, geroemd om zijn prachtige illustraties, is een meester in het vertellen van verhalen. De bekende sprookjes die hij op een eigentijdse manier vertelt, zijn precies lang genoeg voor de kleintjes om voor te lezen. Maar ook oudere kinderen en alle volwassenen zullen volop genieten van de meesterlijke verhalen.

 

 

 

Boek De brief voor de koning

 

Tonke Dragt: De brief voor de Koning

Tiuri verbreekt de regels, die bepalen dat hij met niemand mag praten in de nacht voordat hij tot ridder zal worden geslagen. Hij opent de deur.
Het verzoek dat hem wordt gedaan blijkt een heel gevaarlijke opdracht. Tiuri wordt achtervolgd door boosaardige Rode Ruiters, die hem met de dood bedreigen. Maar hij is vast van plan de uiterst belangrijke brief bij koning Unauwen te bezorgen. De Zwarte Ridder met het Witte Schild heeft niet voor niets zijn leven gegeven…

Internationale bestseller over een jonge held, een belangrijke opdracht en een ongelooflijk avontuur. De brief voor de Koning ontving meerdere belangrijke prijzen, waaronder de Griffel der Griffels.

Boek Alice in wonderland

 

Ed Franck: Alice in Wonderland

Alice is moe en verveelt zich. Tot ze plots een eigenaardig konijn met een rode vest en een horloge voorbij ziet lopen. Daar moet Alice het fijne van weten! Ze volgt het konijn en komt zo terecht in Wonderland, een mysterieuze wereld waar ze de meest absurde avonturen beleeft…
Ze sluit er vriendschap met de Cheshire kat, drinkt thee met de gekke hoedenmaker en speelt croquet met de wrede hartenkoningin.
Volg Alice op haar reis door Wonderland en val samen met haar van de ene verbazing in de andere.. Met illustraties van Rébecca Dautremer.

 

Boek Het verborgen leven van bomen

 

Peter Wohlleben: Het verborgen leven van bomen

Slapen bomen ’s nachts? Kunnen ze met elkaar praten? En hoe werkt het Woud Wijde Web?

Dit boek geeft je een kijkje in het verborgen leven van bomen. Want bomen kunnen en doen veel meer dan je zou denken. Ontdek hoe ze vijanden verjagen en waarom ze in de herfst hun bladeren laten vallen. Dat ze zelfs regen kunnen maken en waarom ze niet van straatlantaarns houden. En lees hoe ze samenleven met de dieren in het bos. Voor wie dit boek gelezen heeft, vertelt elke boom ineens een heel verhaal. Voor je het weet roep je: ‘Kijk, een bange boom!’ of: ‘Hé, die boom heeft te veel gedronken.’

Dus neem dit boek mee naar buiten en ontdek hoe bomen, dieren en planten samen een wonderbaarlijke en spannende wereld vormen! Een boswandeling zal nooit meer hetzelfde zijn als je het boek van deze beroemde boswachter hebt gelezen. Dit informatieve boek voor kinderen staat vol weetjes, activiteiten, foto’s en illustraties.

Boek Mijn eerste 1000 dieren

 

Agnes Besson: Mijn eerste 1000 dieren

Een kleurrijk en vrolijk kijkboek met meer dan 1000 dieren! Van alle dieren wordt zowel een illustratie als de naam weergegeven. Zo kan een kind gelijktijdig plaatjes herkennen, woordjes leren en zijn/haar woordenschat uitbreiden. Met illustraties van Surein.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.