Sebra

NIEUW van Sebra

Het Sebra baby- en juniorbedje is nu verkrijgbaar in een nieuwe kleur: Jetty Beige. Een prachtige, warme kleur die de heldere Scandinavische stranden weerspiegelt. Een neutrale kleur die trendy is en overal mee te combineren is.

Ook nieuw van Sebra zijn de houten klimdriehoek en de rolglijbaan. Daag je kindje uit! De klimdriehoek is in 2 hoogtes verstelbaar zodat het “meegroeit” met de lichamelijke ontwikkeling van je kindje. De klimdriehoek is ontworpen met sporten aan de ene kant en 6 robuuste klimgrepen aan de andere kant. Wordt de klimdriehoek niet gebruikt dan kan deze worden opgevouwen en gemakkelijk worden opgeborgen, bijvoorbeeld onder het Sebra bed.

Extra leuk is dat de klimdriehoek is te combineren met de Sebra rolglijbaan om nog meer beweging en spel in de kinderkamer te stimuleren!
De rolglijbaan past op het Sebra bedje en maakt ‘s ochtends uit bed komen extra leuk. De flexibele schuimrollen zijn een feestje om naar beneden te glijden en bieden een goede motorische uitdaging om weer in het bedje te klimmen.

Ontdek het nieuws hier

Sebra rolglijbaan sfeer2
Sebra rolglijbaan sfeer1
Sebra Climbing Triangel sfeer