Welkom bij Sterre+Tijl!

Bij Sterre +Tijl vindt u al ruim 25 jaar een mooi en breed samengesteld assortiment in o.a. meubels, baby- en kinderbeddengoed en (kinderkamer)accessoires.
Wij denken graag met u mee en helpen u graag op weg met een vrijblijvend een kleur- en interieuradvies.
Onze collectie bestaat uit prachtige wiegjes en ledikantjes, peuterbedden en meegroeibedden, kledingkasten en commodes. Maar ook voor stoere, hippe tienerkamers ben je bij Sterre + Tijl aan het goede adres.

Heeft u vragen of heeft u advies nodig? Bel gerust: 06-54321432 (ma t/m za: 08:00-20:00 uur)

Sterre+Tijl is ruim 25 jaar gespecialiseerd in kinderbedden en beddengoed.

Naast meubels vindt je bij Sterre + Tijl ook alles voor de aankleding van de kinderkamer en voor de verzorging van je kindje. Ook voor de mooiste dekens, lakentjes, dekbedovertrekken, eco-wollen/katoenen plaids en matrassen ben je bij ons aan het juiste adres. Met kwalitatieve merken als Bopita, Lifetime, Flexa, Coming Kids, Klippan, Koeka, Baby’s Only, Cottonbaby, Kidsdepot, Timzowood, Les Rêves d’Anaïs en Trixie slaapt je kindje als een roos en ziet de kinderkamer er prachtig uit!

Blijf op de hoogte!

Wilt u op de hoogte blijven van leuke acties, nieuwe producten of wilt u inspiratie opdoen? Volg Sterre + Tijl dan op Facebook en Instagram. Of neem een kijkje op onze Inspiratie-pagina!